Tilauksen toimitusaika on n. 1-4 arkipäivää riippuen valitusta toimitustavasta.

Toimitustavat:

Posti Express - Kotiinkuljetus 10,90€ + alv

Tilauksesi on perillä pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä klo 16 mennessä. Tarkemmat toimitusajat voit tarkistaa Postin toimitusaikakyselystä. Palveluun ei kuulu soittoa ennen toimitusta.

Mikäli Posti ei tavoita vastaanottajaa, paketti toimitetaan lähimpään Postin noutopisteeseen.

Asiakas saa sähköisen ilmoituksen noudosta.

Yli 150€ alv 0% tilaukset ilman rahtimaksua.

Ei voi valita postiennakko-maksutavan kanssa.

Postipaketti - Nouto Postista tai Postin pakettiautomaatista 8,90€ + alv

Voit valita noutopaikaksi joko Postin noutopisteen tai Postin pakettiautomaatin. Toimitusvahvistuksessa saat seurantakoodin, jolla voit seurata pakettisi kulkua. Saat ilmoituksen sähköpostitse ja/tai tekstiviestitse, kun paketti on noudettavissa. Mikäli paketti ei mahdu automaattiin se toimitetaan Postin noutopisteeseen.

Postin noutoilmoituksesta saat tiedon paketin viimeisestä noutopäivästä.

Otathan henkilöllisyystodistuksen mukaan noutaessasi paketin Postista.

Yli 150€ alv 0% tilaukset ilman rahtimaksua.

Postiennakkolisä 6,40€ + alv.

Nouto myymälästä 0€

Tee tilaus verkkokaupassa arkipäivänä ennen klo 12.00, pyrimme keräämään tilauksen valmiiksi saman päivän aikana. 

Ilmoitamme, kun tilaus on noudettavissa. Ilmoitathan mikäli joku muu noutaa tilauksen puolestasi.

Tilaaminen:

Soveltamisala

Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Kuopion Kampaamotarvike Ky:n (jäljempänä myyjä) ja sen asiakkaiden (jäljempänä ostaja) väliseen kaupankäyntiin, elleivät osapuolet toisin ole kirjallisesti sopineet. Molemmat osapuolet sitoutuvat noudattamaan tilauksen tekohetkellä voimassa olevia ehtoja.

Asiakkaina voivat olla hius- ja kauneusalalla toimivat yritykset, yhteisöt ja yhdistykset, joilla on voimassa oleva y-tunnus. Asiakkaan perustiedot rekisteröidään myyjän asiakasrekisteriin.

Nämä myynti- ja toimitusehdot korvaavat kaikki aikaisemmat myynti- ja toimitusehdot.

Myyjän velvollisuudet

Toimitusaika

Arkipäivänä ennen klo 12.00 tehdyt tilaukset jätämme saman päivän aikana Postin kuljetettavaksi. Valittavana on joko Express- tai Postipaketti toimitustavat. Express-paketti toimitetaan asiakkaan valitsemaan osoitteeseen seuraavana arkipäivänä klo 16.00 mennessä ja Postipaketti jaetaan 1-3 arkipäivän kuluessa joko Postin automaattiin tai Postin noutopisteeseen. Toimitusaika voi poiketa edellä mainitusta pienempien paikkakuntien kohdalla. Mikäli Express-paketin vastaanottajaa ei tavoiteta, tilaus toimitetaan lähimpään postin noutopisteeseen. Tällöin asiakkaalle lähetetään sähköinen noutoilmoitus. Postipaketin noudosta asiakas saa sähköisen noutoilmoituksen.

Toimituskulut Suomessa

Yli 150 euron (alv. 0%) tilaukset toimitetaan rahtivapaasti. Muulloin toimituskulut ovat Express-paketilla 10,90€ + alv, Postipaketilla 8,90€ + alv.

Jälkitoimitukset

Tilauksesta jälkitoimitukseen jääneet tuotteet toimitamme erillisenä tilauksena ilman postimaksuja. Mikäli olet valinnut maksutavaksi lasku 14pv netto, laskutamme jälkitoimitustuotteet vasta jälkitoimituslähetyksen yhteydessä. Mikäli taas olet valinnut maksutavaksi postiennakon, maksat jälkitoimitustuotteet noudon yhteydessä postiin.

Vaaranvastuun siirtyminen

Vaaranvastuu siirtyy ostajalle, kun tavara sopimuksen mukaisesti luovutetaan ostajalle tai itsenäisen rahdinkuljettajan kuljetettavaksi, jollei toimituslausekkeesta muuta johdu. Ellei tavaraa luovuteta oikeaan aikaan ja tämä johtuu ostajasta tai ostajan puolelta olevasta seikasta, vaaranvastuu siirtyy ostajalle, kun myyjä on tehnyt sen mitä häneltä sopimuksen mukaan edellytetään luovutuksen mahdollistamiseksi.

Takuu

Myydylle tavaralle on voimassa valmistajan ehtojen mukainen takuu, ellei toisin sovita. Takuuasioissa otettava aina yhteyttä myyjään ja esitettävä takuutodistus sekä ostokuitti.

Välilliset vahingot

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan viivästyksestä tai toimituksen virheellisyydestä ostajalle aiheutuneita välillisiä vahinkoja kuten tuotantotappiota, saamatta jäänyttä voittoa tai muuta taloudellista seurannaisvahinkoa.

Ostajan velvollisuudet

Hinnat

Ellei muuta ole kirjallisesti sovittu, kaikki myyjän ilmoittamat hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kaikkiin hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Myyjä pidättää itsellään oikeuden ilmoittamiensa hintojen muutokseen, mikäli ne aiheutuvat myyjästä riippumattomista syistä.

Maksutavat:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 

Pankkimaksut:

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet joko pankkien tarjoamiin eBanking-rajapintoihin tai open banking-rajapintoihin pohjautuen. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, joka välittää maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Luottokorttimaksut:

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, Mastercard-, Debit Mastercard – korteilla.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat:

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa.

Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa. Apple Pay on Apple-laitteessa toimiva palvelu, jolla voi maksaa ostoksia laitteeseen liitetyltä maksukortilta.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla.

Pivon käyttöehdot

MobilePay

Ehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla.

MobilePayn ehdot

Apple Pay

Käyttöehdot ovat tarjolla Applen sivuilla.

Apple Payn käyttöehdot

Lasku- ja osamaksupalvelut:

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Walley ja Jousto. Walley tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Walley

Walleyn yleiset lasku- ja erämaksuehdot yrityksille (.pdf)

Walleyn yleiset lasku-, tililuotto ja erämaksuehdot (.pdf)

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (.pdf)

Lue lisää: walley.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste (.pdf)

Lue lisää: jousto.com

OP Lasku

OP Laskun luottosopimuksen ehdot (.pdf)

OP Laskun tuoteseloste kuluttajalle (.pdf)

OP Laskun tuoteseloste kauppiaalle (.pdf)

Lue lisää: op.fi

Laskutusehdot (lasku 14pv netto):

Asiakkaan vastuu

Asiakas vastaa kaikista ostoista, jotka hän on ostanut myyjän toimipaikoilta laskuun. Asiakkaan edustajan on vaadittaessa todistettava, että hänellä on oikeus ostaa tuotteita asiakkaan laskuun. Myyjä on velvollinen tarkistamaan oikeuden mikäli väärinkäytöksiä on epäiltävissä.

Maksuehto

Laskun maksuehto on neljätoista (14) vuorokautta netto laskun päiväyksestä. Suoritus on tehtävä laskussa mainitulle myyjän tilille. Laskua maksettaessa on käytettävä laskussa olevaa viitenumeroa. Reklamaatio laskusta tai sen perusteena olevasta palvelusta on tehtävä viidessä (5) vuorokaudessa laskun päiväyksestä lukien.

Laskutuslisä ja maksukehotus

Asiakas maksaa myyjän kulloinkin voimassa olevan palveluhinnaston mukaisen laskutuslisän 2,90 € + alv sekä suorituksen viivästymisen johdosta lähetettävästä maksukehotuksesta perittävän muistutusmaksun.

Myyjällä on oikeus periä viivästyneestä maksusuorituksesta korkolain mukaista viivästyskorkoa. Asiakas on velvollinen suorittamaan myyjälle viivästyneen suorituksen perimisestä aiheutuvat kulut täysimääräisesti.

Myönnettävän luoton määrä laskulle

Asiakkaalla on mahdollista saada laskulla 600 € luottoa. Tämän summan ylittävät tilaukset tulee sopia erikseen Kuopion Kampaamotarvikkeen kanssa. Jos asiakkaalla on avoimia laskuja 600 €:n edestä, hän ei voi ostaa laskulla ennen kuin edellisistä laskuista on tullut suorituksia siten, että laskujen kokonaissumma ei ylitä 600 €. Jos asiakkaalla on suorittamattomia erääntyneitä laskuja, ei hänelle toimiteta tavaraa laskulla ennen kuin erääntyneet laskut on suoritettu. Kuopion Kampaamotarvike Ky pidättää oikeuden olla toimittamatta asiakkaalle laskulla tilauksia mikäli hänellä on maksuhäiriömerkintöjä. Laskutusoikeus ainoastaan Y-tunnuksen omaaville asiakkaille. Muut asiakkaat, kuten opiskelijat, voivat tilata ennakkolaskulla tai suorittaa ostokset verkkomaksuna. 

Postiennakko

Maksat tilauksesi noudon yhteydessä Postiin. Postiennakkolisä 6,40€ + alv.

Maksu myymälään

Maksat tilauksesi noudon yhteydessä myymälään.

Reklamaatio ja virheen korjaaminen

Ostajalla on velvollisuus tarkastaa tuotteen kunto ja oikeellisuus tuotteen vastaanottamisen yhteydessä tai ensi tilassa sen jälkeen. Kaikki tuotteisiin liittyvät huomautukset on esitettävä myyjälle välittömästi puutteen tai virheen tultua ostajan tietoon. Toimitus katsotaan hyväksytysti vastaanotetuksi, ellei siitä ole huomautettu neljäntoista (14) päivän kuluessa toimituspäivästä.

Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi tavara. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia toimitusta, jos olosuhteissa on tapahtunut sellainen muutos, joka olennaisesti muuttaa alkuperäisesti sovittujen suoritusvelvollisuuksien suhdetta.

Ostajan tulee palauttaa virheelliseksi tai vääräksi havaitsemansa tuote alkuperäisessä ja myyntikuntoisessa pakkauksessaan myyjän antamien ohjeiden mukaisesti. Myyjä tarkistaa palautetun tuotteen mahdollisen virheen toteamiseksi joko itse tai antaa tuotteen tarkistamisen tuotteen valmistajan tehtäväksi. Vioittuneen jälleenmyyntituotteiden kohdalla tulee mukaan aina liittää ostokuitti tai sen kopio.

Palautus- ja vaihto-oikeus

Tuotteen mahdollisesta palautuksesta on sovittava aina tapauskohtaisesti myyjän kanssa, joka antaa ostajalle palautusohjeet.

Varastoitavilla tuotteilla on neljäntoista (14) päivän palautus- ja vaihto-oikeus. Palautettavien tuotteiden tulee olla vahingoittumattomia sekä alkuperäispakkauksissaan ja sisältää kaikki niihin liittyvät osat. Ostaja vastaa aina palautuskuluista. Mikäli palautetun tuotteen myyntipakkaus ei ole myyntikuntoinen, veloitetaan ostajalta vioittuneesta pakkauksesta kymmenen (10) euroa.

Erimielisyyksien ratkaiseminen

Myyjän ja ostajan väliseen sopimukseen liittyvät erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan osapuolten välisin neuvotteluin. Ellei toisin ole sovittu eikä neuvotteluissa päästä sovintoon, riidat ratkaistaan Pohjois-Savon käräjäoikeudessa.