Laskutusehdot

Kuopion Kampaamotarvike Ky:n laskutusehdot

1. Asiakkaan vastuu

Asiakas vastaa kaikista ostoista, jotka se on ostanut myyjän toimipaikoilta laskuun. Asiakkaan edustajan on vaadittaessa todistettava, että hänellä on oikeus ostaa tuotteita asiakkaan laskuun. Myyjä on kuitenkin velvollinen tarkastamaan oikeuden ainoastaan niissä tapauksissa, joissa on epäiltävissä väärinkäytöksiä eikä edustaja tiedä asiakkaan asiakasnumeroa.

2. Maksuehto

Laskujen maksuehto on neljätoista (14) vuorokautta netto laskun päiväyksestä. Suoritus on tehtävä laskussa mainitulle myyjän tilille. Laskua maksettaessa on käytettävä laskussa olevaa viitenumeroa. Reklamaatio laskusta tai sen perusteena olevasta palvelusta on tehtävä viidessä (5) vuorokaudessa laskun päiväyksestä lukien.

3. Viivästyskorko ja perintäkulut

Myyjällä on oikeus periä viivästyneestä maksusuorituksesta korkolain mukaista viivästyskorkoa. Asiakas on velvollinen suorittamaan myyjälle viivästyneen suorituksen perimisestä aiheutuvat kulut täysimääräisesti.

4. Laskutuslisä ja muistutusmaksu

Asiakas maksaa myyjän kulloinkin voimassa olevan palveluhinnaston mukaisen laskutuslisän (1.8.2015 tilanteen mukaan 2,90 € + alv 24%) sekä suorituksen viivästymisen johdosta lähetettävästä muistutuskirjeestä perittävän muistutusmaksun.

5. Myönnettävä luoton määrä laskulle

Asiakkaalla on mahdollista saada laskulla 600 € luottoa. Tämän summan ylittävät tilaukset tulee sopia erikseen Kuopion Kampaamotarvikkeen kanssa. Jos asiakkaalle on avoimia laskuja 600 €:n edestä, hän ei voi ostaa laskulla ennen kuin edellisistä laskuista on tullut suorituksia siten, että laskujen kokonaissumma ei ylitä 600 €. Jos asiakkaalla on suorittamattomia erääntyneitä laskuja, ei hänelle toimiteta tavaraa laskulla ennen kuin erääntyneet laskut on suoritettu. Kuopion Kampaamotarvike Ky pidättää oikeuden olla toimittamatta asiakkaalle laskulla tilauksia mikäli hänellä on maksuhäiriömerkintöjä. Laskutusoikeus ainoastaan Y-tunnuksen omaaville asiakkaille. Muut asiakkaat, kuten opiskelijat, voivat tilata ennakkolaskulla tai suorittaa ostokset verkkomaksuna.