Tuotteet » Tuotepakkaukset » Nioxin Trial Kit System 1

Nioxin Trial Kit System 1

Tuotekoodi: 8005610500775

Tehokas hoito-ohjelma hennolle, käsittelemättömälle hiuslaadulle joka kaipaa tuuheutta ja vahvuutta.

Sisältää;

  • Cleanser 150ml  -Tehokas shampoo hennolle ja normaalille, käsittelemättömälle hiuslaadulle joka kaipaa tuuheutta ja vahvuutta. Sekä miehille että naisille! Auttaa poistamaan hiustupet tukkivaa talia, rasvahappoja sekä epäpuhtauksia hiuksista sekä hiuspohjasta. Puhdistaa hiukset ja saa ne näyttämään tuuheammilta. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp Therapy Revitalising Conditioner 150ml -Hoitoaine ohutlaatuiselle, käsittelemättömälle hiukselle johon kaivataan tuuheutta ja vahvuutta. Sopii sekä naisille että miehille! Ohutlaatuisille, hennoille hiuksille kehitetty kevyt hoitoaine, joka parantaa hiusten vastustuskykyä ja säätelee myös hiuspohjan kosteustasapainoa. Ihana virkistävä, puhdas tunne hiuspohjassa piparminttuisella tuoksulla!
  • Scalp & Hair Treatment 50ml -Hiuspohjaan jätettävä hoitoaine hennolle, käsittelemättömälle, ohutlaatuiselle hiukselle. Sopii sekä miehille että naisille! Hiuspohjan hoitoon kehitetty täsmähoito joka sisältää antioksidantteja, kasviuutteita sekä piparminttuöljyä. Auttaa tasapainottamaan ja virkistämään hiuspohjaa. Voi aiheuttaa tilapäistä punoitusta verenkierron vilkastumisen vuoksi.jaa sekä hiuksia. Luo ihanteelliset edellytykset hiuspohjaan, jotta hiuksista tulee paksumman ja tuuheamman näköiset.