Tuotteet » Hiusvärit ja sävyttävät tuotteet » Suoravärit » Manic Panic High Voltage -suoraväri 118ml Vampire Red

Manic Panic High Voltage -suoraväri 118ml Vampire Red

Tuotekoodi: 612600110326

Vegaaniystävällinen, eläimillä testaamaton shokkiväri upeiden tyylien loihtimiseen! Sävynä vampyyrien rakastama punainen!

Luo yksilöllisiä, näyttäviä tyylejä, herätä paniikkia tai maanista ihastusta markkinoiden himotuimmilla sävyillä! Voit käyttää tätä Manic Panic – shokkiväriä värjäämättömään hiukseen tai tummien sävyjen päälle, jolloin tulos on hillitympi. Tehosteet tai koko hiuksen shokeeraavat värjäykset intensiivisen pigmenttikoostumuksen ansiosta parhaiten vaalennettuun hiukseen. Suosittelemme Manic Panic Flash Lightning 30vol. –vaalennuskäsittelyä ennen shokkiväreillä värjäämistä.

Nyt pinnalla näkyvät pastellivärjäykset onnistuvat juuri tästä sävystä. Sekoita intensiivisempää shokkiväriä tippa kerrallaan Manic Panic Pastel-Izer sekoitesävyn kanssa ja luo oma, sopivasti läpikuultava pastellisävysi! (Löydät sävyn Pastel-izer -nimellä!)

HUOM!

Manic Panic High Voltage -hiusväri on erittäin hellävarainen hiuksillesi eikä se kuivata tai rasita hiusta. Manic Panic -shokkivärejä ei ole testattu eläimillä, ne ovat vegaaniystävällisiä eikä niissä ole ammoniakkia, vetyperoksidia tai PPD:tä.