Tuotteet » Hiusvärit ja sävyttävät tuotteet » Suoravärit » Manic Panic High Voltage -suoraväri 118ml Pastel-Izer

Manic Panic High Voltage -suoraväri 118ml Pastel-Izer

Tuotekoodi: 612600110470

Vegaaniystävällinen, eläimillä testaamaton shokkiväri upeiden tyylien loihtimiseen. Miksaussävy, jolla luot hempeät pastellisävyt.

Luo yksilöllisiä, näyttäviä tyylejä, herätä paniikkia tai maanista ihastusta markkinoiden himotuimmilla sävyillä! Tätä Manic Panic Pastel-izer -sekoiteväriä käytetään pastellisävyjen luomiseen vaalennettuun hiukseen. Suosittelemme Manic Panic Flash Lightning 30vol. -vaalennuskäsittelyä ennen pastellisävyn värjäämistä.

Tällä sävyllä saat mistä tahansa lempiväristäsi kauniisti läpikuultavan, pastellimaisen sävyn. Sekoitat vain lempisävyäsi Manic Panic -valikoimasta tippa kerrallaan Manic Panic Pastel-Izer -sekoitesävyn kanssa ja luo oma pastellivärisi!

Manic Panic High Voltage -hiusväri on erittäin hellävarainen hiuksillesi eikä se kuivata tai rasita hiusta.Manic Panic -shokkivärejä ei ole testattu eläimillä, ne ovat vegaaniystävällisiä eikä niissä ole ammoniakkia, vetyperoksidia tai PPD:tä.

Sopii Curly Girl -metodiin, www.curlsbot.com hyväksytty

INCI: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Citric Acid, Formic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone