Tuotteet » Hiusvärit ja sävyttävät tuotteet » Suoravärit » Manic Panic High Voltage -suoraväri 118ml Blue Steel

Manic Panic High Voltage -suoraväri 118ml Blue Steel

Tuotekoodi: 612600110524

Vegaaniystävällinen, eläimillä testaamaton shokkiväri upeiden tyylien loihtimiseen. Sävynä ihastuttava metallinharmaa!

Luo yksilöllisiä, näyttäviä tyylejä, herätä paniikkia tai maanista ihastusta markkinoiden himotuimmilla sävyillä! Voit käyttää Manic Panic Blue Steel -shokkiväriä värjäämättömään hiukseen tai tummien sävyjen päälle, jolloin tulos on hillitympi. Tehosteet tai koko hiuksen shokeeraavat värjäykset onnistuvat intensiivisen pigmenttikoostumuksen ansiosta parhaiten vaalennettuun hiukseen. Suosittelemme Manic Panic Flash Lightning 30vol. –vaalennuskäsittelyä ennen shokkiväreillä värjäämistä.

Tällä sävyllä saat huippumuodikkaat, savunharmaat ”grannyhairit” vaaleisiin tai tummiin pohjaväreihin.

Jos haluat sävystä vaalean pastellimaisen, sekoita intensiivisempää shokkiväriä tippa kerrallaan Manic Panic Pastel-Izer -sekoitesävyn kanssa ja luo oma, sopivasti läpikuultava pastellisävysi! (Löydät värin nimellä Pastel-izer.)

Manic Panic High Voltage -hiusväri on erittäin hellävarainen hiuksillesi eikä se kuivata tai rasita hiusta. Manic Panic -shokkivärejä ei ole testattu eläimillä, ne ovat vegaaniystävällisiä eikä niissä ole ammoniakkia, vetyperoksidia tai PPD:tä.

Sopii Curly Girl -metodiin, www.curlsbot.com hyväksytty

INCI: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Glycerin, Propylene Glycol, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Ceteareth-20, Citric Acid, Formic Acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,HC Blue No. 2 Basic Blue 99, Cl 60730