Tuotteet » Öljyt ja seerumit » Normaalit hiukset » Argan Fluid 200ml

Argan Fluid 200ml

Tuotekoodi: 8980011

Öljyhoito kaikille hiustyypeille.

Erinomainen muotoilu- viimeistely- ja hoitotuote, joka imeytyy välittömästi hiuksiin. Se suoristaa kiharat hiukset, selvittää hiukset ja antaa niille pitkäkestoisen hoitavan vaikutuksen lisäten suurenmoista kiiltoa.

Se estää muotoilusta, värjäyksestä tai ympäristöllisistä vaikutuksista johtuvan hiusten vahingoittumisen. Koska se antaa hiuksillesi lisää elastisuutta, katkeamisesta johtuva hiustenlähtö vähenee. Kaksihaaraisia voidaan välttää ja vahingoittunut hius korjata.

Kolmen kasviöljyn seos:

1) Arganiaöljy: Tämä Argania Spinosa -puusta valmistetty öljy vahvistaa ja ravitsee hiuksia, antaa niille luonnollisen kiillon ja sileyden. Se elvyttää päänahkaa. Se on luonnollinen antioksidantti ja voi stimuloida solunsisäistä hapettumista.

2) Pellavansiemenöljy: Pellavansiemenöljyn runsaalla omega-3-rasvahappoisuudella on osoitettu olevan hyvä vaikutus terveeseen hiuskasvuun. Hius- tai päänahkaongelmat voivat reagoida pellavansiemenöljyn elävöittävään toimintaan. Tuloksena upean kiiltävät hiukset.

3) Limnanthes alba -öljy (amerikkalaisen niittykasvin meadowfoamin, siemenöljy): Auttaa lisäämään kiiltoa ja kosteutta hiuksiin ja päänahkaan. Se tuottaa miellyttävän silkkimäisen tunteen ja antaa runsautta ja sileyttä.

Käyttöohjeet:

Muotoiluun, viimeistelyyn ja suojaamiseen: levitä pieni määrä kuiviin tai kosteisiin hiuksiin. Muotoile haluamallasi tavalla. Öljy suojaa auringolta, tuulelta ja lämpökäsittelylaitteilta.

Väri- ja kemikaalikäsittelyille: ennen värin, raitojen tai muiden kemikaalikäsittelyjen levittämistä, valmistele hiukset levittämällä runsaasti öljyä suoraan hiuksiin ja hiero hellästi. Annostele määrä hiustyypin ja -pituuden mukaisesti. Älä huuhtele. Voit myös lisätä öljyä suoraan väriseokseen lisäämään värin imeytymistehoa ja parantamaan värin kiiltoa ja syvyyttä.

Hiuspidennyksille: Käytä sitä selvittämään ja pehmentämään hiuspidennyksiä.