Tuotemerkit » Wella » Wella Nutricurls » Wella Eimi Nutricurls Boost Bounce 72H Curl Enhancing Mousse 300ml

Wella Eimi Nutricurls Boost Bounce 72H Curl Enhancing Mousse 300ml

Tuotekoodi: 3614228800808

Muotoiluvaahto.

Muotoiluvaahto. Lisää runsautta, kiiltoa ja ryhtiä kiharille hiuksille ja vähentää pörröisyyttä. Käyttö: Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitä tasaisesti kosteisiin hiuksiin. Anna kuivua tai käytä diffuuseria.

Vaara. Erittäin helposti syttyvä aerosoli. Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa suihkuttaa avotuleen tai muuhun sytytyslähteeseen. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Vältä aerosolisumun hengittämistä. Ei saa suihkuttaa silmiin. Käytä ainoastaan ohjeissa mainittuun käyttötarkoitukseen. Pakkauksen on oltava täysin tyhjä ennen hävittämistä. Pitokerroin 2.

INCI: Aqua/Water/Eau, Propane, Butane, VP/VA Copolymer, PVP, Isobutane, Chitosan, PCA, Phenoxyethanol, Panthenol, Polyquaternium-16, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum/Fragrance, Disodium EDTA, Cetrimonium Chloride, Laureth-4, Methylparaben, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citric Acid, Geraniol, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone.