Tuotemerkit » Sim Sensitive » SensiDO » SensiDo hiusvärit ja hapetteet » SIM SensiDO Cover Shades 60ml

SIM SensiDO Cover Shades 60ml

Tuotekoodi: cover

SensiDO Cover Shades -sävyt ovat kehitetty harmaanpeittoon. Kaikissa Cover Shades -sävyissä on jo valmiiksi kaikki tarvittavat elementit, joilla saat harmaat / pigmentittömät hiukset peitettyä täydellisesti.

Harmaanpeittosävyjä ei ole tarkoitettu vaalentamiseen vaan nimenomaan peittämiseen, joten hapetevahvuutta nostamalla vaalennusteho jää asteen, maksimissaan kahden asteen tasolle.

Cover Shades -sävyissä on hyödynnetty ammoniakin ja etanoliamiinin synergiaa. Ammoniakki turvottaa hiusta riittävästi, jotta hiusväriaineet saadaan vietyä syvälle hiuskuituun ja etanoliamiini estää lämmön nousun, jolloin väriin saadaan riittävä syvyys. Arganöljy toimii yhdessä alkalien kanssa vieden hiusväriaineita syvälle hiuskuituun. Värinkohentajana tunnettua mono- ja difosfaattiesterien muodostamaa pinta-aktiivisen aineen määrää on myös nostettu korkeammalle tasolle verrattuna muihin sävyihin. Nämä kaikki yhdessä takaavat vaivattoman harmaanpeiton eikä hapetteenkaan vahvuutta kannata turhaan nostaa, 3% hapete toimii mainiosti kaikkien sävyjen kanssa.