Tuotemerkit » IdHAIR » Niophlex

NIOPHLEX

Ehkäise vaurioita Niophlexillä! Yhdistäessäsi uraauurtavan Niophlexin perinteiseen väri-, vaalennus- tai vaikkapa suoristuskäsittelyyn, ehkäiset  vaurioita jo ennen niiden syntyä. Niophlex vahvistaa hiuksen rakennetta sekä ehkäisee kemiallisen käsittelyn aiheuttamia vaurioita hiuksissa, tehden hiuksista vahvemmat ja joustavammat.

Vaikka kemialliset käsittelyt on monesti kehitetty mahdollisimman hellävaraisiksi hiuksille, siitä huolimatta ne ovat kemiallisia käsittelyitä ja näin vaikuttavat hiuksen rakenteeseen. Käsittelyn jälkeen hiuksen pinta voi jäädä huokoisemmaksi, jolloin se luovuttaa kosteutta voimakkaammin. Voimakkaasti käsitellyt hiukset voivat vaurioitua, joka voi johtaa jopa hiusten katkeiluun.


 

IdHAIR Niophlex Rescue Shampoo 250ml

Kaksivaikutteinen vahvistava ja ravitseva shampoo vaurioituneille hiuksille. Puhdistaa ja vahvistaa hiuksia sekä luo upeaa kiiltoa. Suositellaan Niophlex -käsittelyn kotihoitoon.

IdHAIR Niophlex Rescue Spray 125ml

Tehokosteuttava, arganöljyä ja hydrolysoitua keratiinia sisältävä hiuksiin jätettävä hoitosuihke pehmentää ja luo kiiltoa. Sopii kaikille hiustyypeille, ihanteellinen Niophlex-käsitellyille hiuksille.

Niophlex No.01 Bonder 500ml

Sekoitettuna kemiallisen käsittelyn tuotteeseen, Niophlex Bonder suojaa ja vahvistaa hiusten sisäistä rakennetta sekä parantaa kimmoisuutta.

Vain ammattikäyttöön!

Niophlex No.02 Enhancer 500ml

Ravitseva voide, joka vahvistaa, kosteuttaa ja hoitaa hiusten rakennetta sekä samanaikaisesti lujittaa hiuksen pintaa.

Vain ammattikäyttöön!

Niophlex No.03 Maintainer 100ml

Kahdesti viikossa käytettävä Niophlex käsittelyn ylläpitohoito kotona tai kampaamossa, joka pehmentää ja vahvistaa hiuksia tehden niistä joustavammat sekä luo upean kiillon.

Niophlex No.03 Maintainer 250ml

Kahdesti viikossa käytettävä Niophlex käsittelyn ylläpitohoito kotona tai kampaamossa, joka pehmentää ja vahvistaa hiuksia tehden niistä joustavammat sekä luo upean kiillon.