Tuotteet

Cutrin Reflection Arctic Bleach 500g

Tuotekoodi: 6412600545272

Pölyämätön ja hajusteeton vaalennusjauhe 500g.

Cutrin Reflection Arctic Bleach on pölyämätön ja hajusteeton vaalennusjauhe joka mahdollistaa jopa 6 asteen vaalennuksen. Sen kanssa voidaan käyttää kaikkia Cutrin hapetteita. Hiusten vaalentamiseen suoraan hiuspohjasta tai foliotekniikoissa suositellaan max. 6% Cutrin hapetetta.

Käyttö: Sekoita 1 osa vaalennusjauhetta ja 2 osaa hapetetta tasaiseksi massaksi. Levitä massa pesemättömiin kuiviin hiuksiin siveltimellä tai kammalla. Vaikutusaika max 35min, riippuen halutusta lopputuloksesta. Seuraa vaalentumisen edistymistä jatkuvasti. Vaikutusajan jälkeen huuhtele ja pese hiukset huolellisesti. Käytä hoitoainetta.

VAROITUKSET: Vain ammattikäyttöön. Noudata käyttöohjeita. Käytettävä suojakäsineitä. Tuote on tarkoitettu vain hiusten vaalentamiseen. Vaalennusjauhe: sisältää persulfaatteja. Voi aiheuttaa allergisia reaktioita. Ärsyttää silmiä, hengityselimiä ja ihoa. Vältettävä pölyn hengittämistä. Varottava aineen joutumista silmiin. Silmiin joutunut aine huuhdottava heti pois runsaalla vedellä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Säilytettävä suljettuna viileässä ja kuivassa. Käyttöseos: Huomioitava Cutrin hapetteiden varoitusohjeet. Sekoituksessa ei saa käyttää metallisia välineitä. Aineseos on käytettävä välittömästi. Jos asiakkaan hiuksissa on epäpuhtauksia (esim. kupari, rauta) saattaa massa vaikutusaikana lämmetä. Tällöin massa on pestävä heti pois. Älä vaalenna hiuksia, jos kasvoissa on ihottumaa tai hiuspohja on herkkä, ärtynyt ja vahingoittunut tai on aiemmin saatu oireita hiusten vaalentamisesta. Mikäli vaalennuksen yhteydessä ilmenee punoitusta, kirvelyä, ihottumaa tai muita iho tai hengitysteiden oireita, huuhtele heti väri pois, lopeta käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin.

INCI: Sodium Silicate, Ammonium Persulfate, Potassium Persulfate, Sodium Stearate, Kaolin, Cyamopsis Tetragonolobus Gum, Magnesium Oxide, Cyclodextrin, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Paraffinum Liquidum, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Cl 77007