Tuotemerkit » Cutrin » Cutrin Kajo » Cutrin Kajo Tuotepaketti

Cutrin Kajo Tuotepaketti

Tuotekoodi: kajopkt

Kosteutta hiuksille!

Paketti sisältää:

Kajo shampoo 250ml:

Syväkosteuttava shampoo hiuksille ja hiuspohjalle. Lakkavesi auttaa kosteuttamaan hiuksia ja hiuspohjaa. Tyrninsiemenöljy ravitsee hiuksia ja palauttaa niiden pehmeyden ja kiillon. Innovatiivinen Cold Protection Complex suojaa hiuksia ja hiuspohjaa lämpötilanvaihteluilta. Sisältää UVA- ja UVB-suojan. 100% vegaaninen koostumus.

Kajo hoitoaine 200ml:

Syväkosteuttava hoitoaine hiuksille ja hiuspohjalle. Lakkavesi auttaa kosteuttamaan hiuksia ja hiuspohjaa. Tyrninsiemenöljy ravitsee hiuksia ja palauttaa niiden pehmeyden ja kiillon. Parantaa hiusten käsiteltävyyttä ja kammattavuutta ja vähentää niiden sähköisyyttä. Innovatiivinen Cold Protection Complex suojaa hiuksia ja hiuspohjaa lämpötilanvaihteluilta. Sisältää UVA- ja UVB-suojan. 100% vegaaninen koostumus.

Kajo sugar spray 200ml:

Antaa upeaa ryhtiä ja volyymia silkin pehmeällä ja sädehtivän kiiltävällä viimeistelyllä. Pitkäkestoinen ja elastinen tuki. Lakkavesi auttaa kosteuttamaan hiuksia ja hiuspohjaa. Innovatiivinen Cold Protection Complex suojaa hiuksia ja hiuspohjaa lämpötilanvaihteluilta. Sisältää UVB-suojan. 100% vegaaninen koostumus.